måndag 10 augusti 2009

Mina föräldrar idag.


Idag 35år senare hemma med en gåva till dem grattis

Bröllopsdag


Mina föräldrar 35år sedan idag! Grattis

sitter här med en kopp kaffe.

Godmorgon ,har precis lagt i två nya maskiner med tvätt, efter ännu en underbar tripp med gänget!
skulle kunna lägga mig mellan omgångarna men har lite svårt att koppla bort alla tusen tankar som far runt i huvudet!
Mycket som hände förra veckan, bara pos. saker men gick så himla fort, jag borde ha vant mig vid det för det mesta i mitt och mannen liv tillsammans har gått fort när vi väl har bestämt oss för något!
Imåndags var vi och fick lånelöfte, tisdags husvisn. , onsdags budgivn. , torsdags skriva på papper,1okt påbörjas renoveringen på axeldanielssonsv.
Nä, vi skulle inte köpt hus nu egentligen, vi skulle väntat och hunnit ifatt oss själva lite framför allt micke.Men nu dök detta fina hörnhus upp, med en väldigt stor trädgård för att ligga i detta området och trädgården var det bästa med huset, invändigt får man alltid fixa med men det e svårare att fixa en större trädgård. Det kan känns som om det går för fort för honom, men han vill själv och då får man respektera detta. Alla är vi olika, sörjer olika, visar olika, men alla behöver lika mycket omtanke ändå. Skall bli skönt att vi kommer till ro äntligen, alltid vetat att där vi bor idag skulle vi inte stanna, vliie ge töserna sin trädgård och micke sin verkstad:) Så idag blir det att betala in handpenningen! ha det gott var rädda om dina nära och kära/ kram