onsdag 3 mars 2010

två månader har redan gått!!!

Ja inne i mars redan herregud, men vad mycket som har hänt redan!!
Skolan går jättebra, har kanonkollegor i klassen. Trodde det skulle bli tufft i skolan och lite lättare att vara en pedagogisk handledare, men ju mer info jag får från lärare på skolan, studerandes lärare, är det e väldigt stort ansvar som jag kommer att ha det kommande året. min studerande, kommer att ha väldigt mycket av sin läroplan utlagt på arbetsplatsen. där jag kommer in som en medbedömmare, som skall vara en länk mellan studerande och lärare. men gud vad detta kommer ge och har redan gett mig nya synsätt, utveckling. kunskap, ect. Har jag tur så kommer det synas i lönekuvert:)
och nästa år får jag kanske en ny elev.
kommer åka iväg på internat till smygehus, jag har aldrig varit innan skall bli trevligt.
nog om skolan,
Min älskade mamma skall op. igen.... alltså öppna upp igen. och på börja en ny läkeprocess. hennes sår är inte läkt än och det är 6mån. sedan nu!!!!
Tulle, min tulle, ramlat ner från en busskur och brytit båda armarna, vän armbåge, och hö. handled. så han är gipsad i båda armarna, inte lätt kan jag säga. micke op. i sin handled. sjukskriven tom mars ut. sen blir det väl rehab, hoppas han snart återgår till sitt jobb:)....
annars med mig och mina flickor är det bra livet leker och vi stormtrivs i huset, det har tillkommit två nya medlemmar, två marsvin-pojkar:).
Ha det gott för denna gång, kramis kramis